Zlot, impreza nazywa się JAJCARNIA, jest imprezą cykliczną, a jego główną atrakcją jest miejsce oraz fakt święcenia przez lokalnego księdza kilku tysięcy moto maszyn. Polecam w tym temacie

Kiedy: termin jeszcze nie jest ustalony, ale spodziewany to weekend 14ego lub 21ego marca 2010 (raczej opcja z 21ego wejdzie w rachubę).
Gdzie: Sobowidz woj. pomorskie, ale to nie wszystko...
Kto: wyjazd zaproponowałem kieleckiej ekipie (już kilka maszyn jest) oraz chętnym z Grupy-Południe.
Ja chciałbym zaproponować nieco inny obraz tej imprezy połączony z wizytą nowo otwieranego hostelu w Sopocie (strony jeszcze nie mają, pojawi się na dniach, nazwa to Siesta Hotel Sopot), który będzie, na pewno hostelem przyjaznym motocyklistom! (spory garaż łącznie na 20+ maszyn, spora posesja zamykana na klucz itp.). Dodatkowo oczywiście miejsce spoczynku, spotkań i wszystkiego tego, co łączy hostelową społeczność.
Oto jak ja sobie to wyobrażam:
Plan A.
Wylot w piątek grupy z Kraka tak, aby w okolicach popołudniowych dołączyć do ekipy lecącej z Kielc.
Dojazd do hostelu, nocleg 1 noc
Sobota wizyta w Sobowidzu
Powrót do hostelu, nocleg 2 noc
Niedziela powrót
Plan B.
Wylot sobota rano, skoro świt grupy z Kraka tak, aby połączyć ekipy w Kielcach.
Dojazd do Sobowidza
Dojazd do hostelu, nocleg 1 noc
Niedziela powrót
Wszelkie propozycje mile widziane. Czekam na Wasz odzew.
Właściciele hostelu, będący moimi przyjaciółmi są poinformowani, miejsca noclegowe będą i jednocześnie poznacie świetne miejsce do wizyt w Trójmieście! Ceny na pewno będą przystępne z racji i charakteru miejsca.
Poznacie wspaniałą metę w Sopocie, 5min od plaży i centrum rozrywki… godne polecenia i dla ludzi pozytywnie zakręconych.
Myślę, że wiosenny przejazd przez całą Polskę wesołej grupy motonitów – byłby świetnym pomysłem dla NAS!
To jak? Co o tym sądzicie?
Z Kielc na razie większość opowiedziała się za planem A! <-- edit własny i przepraszam za pomyłkę...